Avem 2 cărți noi disponibile pentru precomandă!

Livrările încep din 15 octombrie. Te rugăm să plătești cu cardul sau prin transfer bancar pentru a suporta tirajele foarte mari.

VEI FI BINE

Uneori apele tale sunt mai tulburi. Și, dacă te zbați mai tare, nu faci decât să le faci și mai tulburi. Atunci, ideea e să te predai activ lucrurilor din jurul tău. Să devii ca ele. Să vibrezi cu ele. Să le înțelegi ca să te înțelegi. Și calmul vine.

Este absolut crucial să știi, indiferent de clipele infernale prin care treci, că vei fi bine. Și să-ți spui asta cât de des poți.

Procesul de transformare este absolut fascinant. Dar ce anume împinge un om să conștientizeze potențialul său adevărat și să ajungă la acea versiune pe care și-a dorit-o dintotdeauna? Cartea te poartă prin cele mai bune sfaturi de viață, departe de încercările motivaționale ale multor autori la modă, împachetate iscusit pentru a te atrage, fără să te ajute însă cu nimic.

În carte găsești exemple personale, tips and tricks, recomandări expuse franc, știință, toate în dorința de a te propulsa în procesul transformării tale. Iar în final să atingi armonia cu tine. Aici e cheia.

Cum să trăiești peste 100 de ani

Longevitatea începe să ne fascineze. Căutăm soluții diverse pentru a trăi mai mult și mai bine. Conceptul de zone albastre e știut de mai mulți ani și lucrurile par destul de simple, însă e nevoie să trecem dincolo de informații prezentate pompos și împachetate frumos pe Netflix, pentru a vedea ce ne spune știința.

În această carte, dr. Vasi Rădulescu ne trece prin istoria noastră ca specie și cum am ajuns să avem, în majoritatea țărilor, o speranță de viață de peste 80 de ani. Fiecare om își dorește însă mai mult, iar borna de 100 pare un tărâm încântător, condiția fiind să nu ajungem acolo plini de boli.

Există oare un blueprint bazat pe știință adevărată, pe care oricine să-l aplice pentru a depăși 100 de ani? Cartea strânge și explică cele mai bune recomandări în acest sens.

Dincolo de vremurile excepționale pe care le trăim, ducem vieți tot mai haotice. Mâncăm prost, dormim prost, suntem tot mai singuri. O carte cu sfaturi clare e de mare ajutor. Fiecare om ar fi bine să înțeleagă aceste lucruri și să le aplice.

Comandă ambele cărți și vei avea TRANSPORT GRATUIT!

-30%
(2) 41.50 lei

Toate celelalte cărți au reduceri foarte mari!

Am realizat ediții noi pentru Dragă inimă, Să-ți pui o dorință, 100 mituri despre sănătate, Culorile uitării, O altă poveste de iubire, Sănătatea inimii pe înțelesul tuturor. Toate cărțile vin acum pe hârtie premium, au capitole noi, au coperte noi, pentru o experiență grozavă. Iar prețurile au rămas imbatabile – ne dorim un acces facil pentru oricine la informația și sfaturile atât de importante! 

Ți-am pregătit o selecție de cărți must have. Orice comandă de peste 80 lei are transport gratuit!

-31%
-34%
Must read
(1) 29.50 lei
-35%
Trending
(5) 38.50 lei
-26%
must have
(18) 43.50 lei
-31%
Must have
-35%
Hot
(27) 38.50 lei
-36%
Biografie
(16) 37.50 lei
-33%
Nou
(17) 39.50 lei
-33%
Must have
(33) 39.50 lei
-31%
Trending
-31%
Must read
(30) 40.50 lei
-28%
bestseller
(355) 37.50 lei
-30%
Nou
(36) 41.50 lei
-31%
Bestseller
(65) 40.50 lei

Știai că pachetele sunt cele mai comandate?

Nici nu e de mirare, pentru că oferă cele mai mari reduceri, au cadouri și transport gratuit.