superpachet vasi radulescu

Readers Do Good este o editură fondată de Vasi Rădulescu

Misiune.

Am scris câteva cărți care au ajuns la peste 50.000 de cititori. Îmi va rămâne mereu pe retine imaginea cu domnul Mihai Șora ținând Dragă inimă în mâini. Într-o seară m-am gândit că e timpul să-mi fac editura proprie, ca o noua provocare pe care o simțeam necesară în viața mea. Prin februarie am fondat Heart Media Publishing, compania care operează proiectele mele. Apoi am înregistrat la Biblioteca Națională o editură, dar nu una oarecare. Citisem undeva că cititorii sunt oameni mai buni și au tendința să fie implicați în tot felul de cauze din societate; de aici s-a născut Readers Do Good și am știut că vom fi o editură măruntă, care vinde cărți frumoase, dar are și o componentă umanitară semnificativă.

Lucrasem la Să-ți pui o dorință de ceva timp și, la cum curgea povestea, am simțit nevoia să o transform în dedicație pentru Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu, doamnele magice din spatele asociației Dăruiește Viață, cea care face acum un spital nou pentru copiii cu afecțiuni oncologice. Mai mult decât această recunoștință, am știut și că voi dona majoritatea banilor din acest roman nou către cauza #noifacemunspital.

– Vasi Rădulescu

Cod etic.

Readers Do Good nu este un proiect deschis pentru alți autori, deci nu acceptăm manuscrise sau propuneri. Ne dorim o colecție premium de 13 titluri, câteva cărți ilustrate pentru copii, poate alte câteva produse care au legătură cu cititul sau cărțile noastre.

Nu vrem să obligăm pe nimeni să ne cumpere cărțile. Nu funcționăm pe bază de donații, dacă voiam asta ne făceam direct un ONG. Fiecare cititor primește o carte de cea mai bună calitate în schimbul sumei plătite.

Avem cheltuieli uriașe în fiecare lună și trebuie să le susținem cumva. De aceea, nu putem dona niciodată întreaga sumă obținută din cărțile special făcute pentru așa ceva, cum este Să-ți pui o dorință. Dar avem grijă să distribuim majoritatea banilor și e o promisiune de care ne vom ține.

Readers Do Good nu intră în nicio competiție cu editurile din România, pentru că toate cărțile scrise de Vasi Rădulescu se găsesc doar la noi, exclusiv online, ele fiind promovate și marchetate DOAR în cadrul audienței și comunității proprii.

Faptul că am ales să donăm majoritatea banilor obținuți dintr-o carte e alegerea noastră și nu ne dorim să reprezinte o constrângere pentru cititori. Fiecare decide dacă vrea sau nu să cumpere cartea specială.

Încercăm să facem din când în când pachete speciale, avantajoase pentru cititori. Totuși, ne dorim ca cititorii noștri să nu aștepte reduceri spectaculoase, ci să ne prețuiască, cumpărându-ne cărțile chiar din ziua lansării. Există o muncă titanică în scrierea, editarea, tipărirea unei cărți.

Ne dorim ca Readers Do Good să devină un fenomen și fiecare cititor să rămână mult timp alături de noi. Credem că va merita.

Fiecare carte de beletristică va avea pe cotor o literă și-n perioada următoare vor exista 13 cărți speciale, toate formând r e a d e r s d o g o o d. Cititorii care vor avea toată colecția vor intra într-un grup special.

Cititorul este extrem de important pentru noi. Când greșim (și o facem) cumva, promitem să ne revanșăm pe măsură. Când am greșit o comandă care avea două cărți, iar noi am trimis din neatenție doar una, clientul a primit imediat cadou încă două cărți, cu autograf special.

Toate cărțile noastre pleacă spre cititori cu autograf și multe gânduri bune.

Companie.

Compania din spatele editurii Readers Do Good este Heart Media Publishing, fondată de Vasi Rădulescu. 

Datele companiei sunt CUI 40587258, J40/1455/2019.