Citești.   

Și faci bine.

Descoperă proiectul Readers Do Good, fondat în mai 2019.

Cititorii fac bine

Totul a pornit de la un articol din The New York Times. Acolo se vorbea despre un studiu – pe scurt, oamenii care citesc mult sunt oameni mai buni, implicați în multiple acțiuni care gravitează în jurul empatiei, generozității, voluntariatului. Am stat cu această idee în minte și, într-o țară dominată de cifre triste la capitolul cititului, precum și cel al empatiei, grijei pentru propria persoană și a celor din jur, am fondat Readers Do Good. Proiectul promovează principiile de viață sănătoasă prin cărți și proiecte importante. 

Cititorii cumpără prin Readers Do Good cărți la prețuri mult reduse, tocmai pentru ca ele să ajungă la cât mai mulți. Ei se bucură de lectură și-n același timp știu că pun umărul la o serie de proiecte și cauze sociale, pentru că investim constant în ele. Poți descoperi mai jos ce am făcut în primul an de activitate, chiar dacă ne-a fost foarte greu, în plină pandemie.

readers do good donatie daruieste viata

Romanul Să-ți pui o dorință este o dedicație pentru asociația Dăruiește Viață și cauza #noifacemunspital Readers Do Good sprijină constant asociația, realizând și o donație de 10.000 de euro.

carti donate de readers do good

Readers Do Good donează constant cărți către centre, asociații și spitale. Am donat peste 3000 de cărți până acum și vom continua să o facem, pentru că noi credem în puterea lor.

Investim în oameni. Am donat cărți, mobilă și echipamente IT de 15.000 de euro pentru Biblioteca din Șirna, județul Prahova. Acolo citesc și împrumută cărți mai ales copiii.

Implică-te.

Poți intra în comunitatea Readers Do Good oricând. Având oferte atât de avantajoase și cărți atât de utile, îți recomandăm să cumperi unul sau mai multe pachete, pentru tine și cei dragi. Pentru suma plătită primești o valoare extraordinară și, mai mult, știi că noi sprijinim cauze care contează.

Pachete speciale

Avem pachete cu 3, 4, 7 sau 8 cărți. Bucură-te de ofertele pe care nu le mai găsești nicăieri. Orice comandă ajunge la tine rapid.

Vezi pachetele

Cărți individuale

Avem 7 cărți de beletristică + educație pentru sănătate, precum și o carte ilustrată, pentru copii. Îți poți alege exact ce titluri dorești din pagina de comandă.

Vezi cărțile

Căni cu mesaje

Vasi Rădulescu a conceput mai multe mesaje originale care au ajuns pe căni particularizate cu grijă. Avem mai multe modele și mărim constant oferta.

Vezi cănile

Cărți ilustrate

Introducem copiii în universul lui Oni și al prietenilor săi. Odată cu aceste cărți, dr. Vasi Rădulescu continuă educația pentru sănătate în rândul copiilor.

Vezi cartea

Intră în comunitate

Primești noutăți, proiectele în care investim, oferte speciale.

Înscrie-te