fasting carte

Ofertă carte Fasting regula 6/18

Singura carte din România scrisă de un expert și un adept al fastingului. Cartea conține studii, recomandări, cazuri particulare, cazuri clinici explicate, totul scris cât mai simplu pentru a fi înțeles de oricine!

Trebuie să ne schimbăm relația cu mâncarea! Mâncăm haotic, pierdem lupta cu kilogramele și cu bolile, trăim tot mai prost. Dincolo de multitudinile de diete care ne promit minuni peste noapte, fastingul chiar funcționează și, cel mai important, poate fi menținut. Știm cu toții că dietele nu prea pot fi ținute. Ții una, te plictisești de ea, revii la aceleași obiceiuri, apoi te îngrași și mai mult!

Dar fastingul nu e doar despre slăbit, ci despre efecte pozitive multiple!

  • Energie mai multă
  • Acuitate mentală superioară
  • Longevitate crescută
  • Întinerirea celulelor
  • Somn mai bun
  • Stimularea autofagiei

Merită că comanzi cartea și să adopți această metodă! Îți recomandăm și câteva cărți complementare, acum la reduceri mari. Iar orice comandă de peste 80 de lei îți va aduce și transport gratuit!

-32%
Hot
(27) 40,00 lei
-32%
Trending
(5) 40,00 lei
-22%
Must read
(1) 35,00 lei
-62%
Must have
-32%
Limitat
-32%
(2) 40,00 lei

PACHET Transformarea TA, 5 cărți + 1 CADOU

De departe pachetul reprezintă cea mai bună ofertă, pentru că el conține în total 6 cărți care te vor ajuta să stăpânești excelent domeniul complex al nutriției. Pachetul are cartea Adio, zahăr! oferită cadou, iar transportul este gratuit!