Slăbitul, o misiune imposibilă

Foarte mulți oameni ajung la obezitate, cu riscuri crescute pentru majoritatea bolilor. Rata de obezitate în SUA este de 36% la adulți și de 17% la copii. Aceste cifre ar trebui să ne sperie. Dar lucrurile vor sta tot mai rău. Peste tot în lume.

Unii își doresc o transformare, pentru a-și schimba viața și a trăi sănătos, în normoponderalitate. Însă oamenii NU se schimbă decât extrem de greu, în situații excepționale. De asta majoritatea dietelor ținute dau rezultate pe moment, apoi sunt abandonate și oamenii revin la obiceiurile lor, îngrășându-se și mai tare

Cea mai mare satisfacție în viață o ai când te privești în oglindă și te mulțumește ceea ce vezi. Citește asta de mai multe ori.

Ca să ajungi la varianta ta dorită de tine, ai nevoie să-ți schimbi obiceiurile, să îți schimbi dieta, să faci mișcare, să îți reglezi somnul, componenta socială. Toate vor merge mână în mână dacă vrei sănătate și să arăți și să te simți bine.

Internetul e plin de diete aiuritoare inventate de oricine. Când am scris Dieta perfectă, am vrut să concept cel mai bun ghid posibil pentru o nutriție sănătoasă.

Când am scris Cum să trăiești peste 100 de ani, o lectură fascinantă despre longevitate, unde dieta contează enorm, am procesat peste 1000 de studii, dintre care 100 au ajuns să fie citate în carte.

Am 6 ani de medicină. 5 de rezidențiat. Mii de gărzi și consultații. Sunt expert în nutriție și-n educație pentru sănătate, cu 1.8 milioane de cărți vândute până acum. Am ajutat sute de mii de oameni să se înțeleagă mai bine, să slăbească, să se transforme.

Poți și tu. Ai nevoie de foarte multă ambiție. Dacă tu nu vrei transformarea, ea nu e posibilă. Ai nevoie și de sfaturile unui expert care știe cum să te îndrume. De asta am scris, cu enorm de multă muncă, mai multe cărți pe acest domeniu. Ca să te ajut cu recomandări, explicații, scenarii, exemple.

Îți propun mai jos cărți care vor fi decisive în misiunea ta. Au acum reducere, iar pachetele sunt de departe cele mai avantajoase. Vezi cum poți să le combini ca să ieși cât mai bine, mai ales că peste 80 de lei e și transportul gratuit.

Cu prietenie,

Dr. Vasi Rădulescu

RECOMANDĂRI CĂRȚI

Dieta perfectă este un ghid fundamental care strânge cele mai bune și recente date despre o alimentație corectă, care să stea la baza unei vieți bune. Oare există cineva care să nu fie interesat de așa ceva?

Fasting regula 6/18 vine cu date surprinzătoare despre o schemă tot mai populară. Fastingul devine nu o soluție de slăbit, ci un stil de viață.

Vei fi bine este o carte care îți arată cât de important este să ajungi să fii bine cu tine.

Cum să trăiești peste 100 de ani reprezintă un ghid excelent pentru o viață lungă și frumoasă.

Medicina povestită pe înțelesul tuturor are peste 500.000 de cititori, fiind cea mai populară carte de educație pentru sănătate din România.

Cum să ai o zi aproape perfectă este un ghid grozav plin de explicații utile despre cum să-ți faci o zi perfectă. Îți va schimba viața.

Adio, zahăr! Asta-i o carte tare faină care deschide puțin ochii atunci când vorbim despre zahăr și efectele sale nocive asupra sănătății. Am spus-o și o mai spun: unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poți face pentru viața ta e să ții în platou glicemia și insulina – fără oscilații prea mari. Bei sucuri și mănânci alimente pline de zahăr? Glicemia zboară, asta atrage insulină multă, țesuturile suferă în timp.

Meniuri & Rețete pentru un slăbit sănătos te ajută concret cu sfaturi, rețete ușor de făcut, totul realizat de experți în nutriție.

-66%
Limitat
Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-58%
Must read
(1) Prețul inițial a fost: 47.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-66%
Hot
(27) Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-66%
Trending
(5) Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-66%
bestseller
(355) Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-59%
Trending
Prețul inițial a fost: 49.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-66%
Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.
-66%
(2) Prețul inițial a fost: 59.00 lei.Prețul curent este: 19.90 lei.

Pachet 5 cărți

5 cărți care te vor ajuta enorm. Oferta este valabilă pentru scurt timp, iar transportul este gratuit.

335 LEI 79.96 LEI

Detalii comandă pachetul
Pachet Slăbit Sănătos, 4 cărți + 1 CADOU

NOU: cu pachetul special primești cele 2 cărți noi la cel mai bun preț

NOU: LONGEVITATE azi cu 60% reducere

Primești 5 cărți. Include cele 2 cărți noi. Transportul este gratuit.

281 LEI 112.96 LEI

DETALII PACHET comandă pachetul
Pachet Longevitate, 4 cărți + 1 CADOU

“Sfaturi utile, explicații și multe informații necesare pentru o alimentație corectă, sănătoasă.

Carmen Holbănel, cititoare

Mai multe pachete avantajoase

PACHET 15 cărți

15 cărți exclusive de avut în orice bibliotecă.

865 LEI 279 LEI 

DETALII PACHET ADAUGĂ ÎN COȘ
Pachet Vasi Rădulescu, 15 cărți