Vasi Rădulescu

Salut. Eu sunt Vasi Rădulescu, medic, scriitor și colecționar de povești. Probabil că mă știi de pe Facebook, acolo unde scriu despre medicină. S-ar putea să mă fi descoperit și pe Leapșa de Sănătate, proiect de educație medicală fondat anul trecut. E foarte probabil să mă fi văzut un pic alături de Cosmin Prelipceanu la Jurnalul de Seară sau chiar pe canapeaua lui Măruță. Sau de la Morning Glory, unde am râs și-am băut spumant cu Exarhu și Ghibuțiu. Sau de la Guerrilla, unde am povestit lucruri amuzante sau serioase cu Mădălina, Mitoș și Iulian. Sau alături de minunata Ioana Bâldea Constantinescu, la Orașul vorbește, unde am făcut bucata Leapșa de Sănătate timp de opt luni. Sau din vreun Mega, căutând cireșe. În fine.

Am scris patru cărți: Dragă inimă, Culorile uitării, Medicina povestită pe înțelesul tuturor și Să-ți pui o dorință, roman scris special pentru asociația Dăruiește Viață și cauza #noifacemunspital.

Am fondat Readers Do Good, o editură absolut specială, la care îmi voi scoate toate cărțile în perioada următoare, într-o colecție premium de 13 titluri. Și abia aștept să o cresc, alături de voi, având totuși grijă să rămână mică și cu mare prețuire față de cititori.