Un univers magic

Intră pe tărâmul poveștilor

Descoperă comandă

Cărțile din pachet

Prima carte

Dragă inimă este o conversație emoționantă prin intermediul unor scrisori pe care Vasi Rădulescu i le adresează inimii sale, pe măsură ce trece prin viață și descoperă iubirea, uimirea, bucuria, recunoștința, dar și depresia, căderea, moartea. Inima i se schimbă. Ajunge medic și își dă seama că vindecă pacienții cu tratamente bine configurate, dar și cu povești, vorbe calde, priviri în ochi, atingeri. Își mai dă seama că toți pacienții îi ating și lui inima, vindecând-o de toate rănile.

Cartea a fost citită de peste 100.000 de oameni.

A doua carte

Culorile uitării este despre povești. Autorul susține că unitatea de măsură a vieții nu ar trebui să fie anul, ci povestea.

Suntem niște cărți ambulante, culegeri de povești. Unii strâng între coperte mai multe, alții mai puține. Unii au copertele urâte, roase de vreme sau prea apăsătoare suferințe, dar adăpostesc cele mai frumoase povești. Alții au coperte rocambolesc aranjate, luxoase și-ntre ele nu stă mai nimic sau stau povești subțirele, lipsite de substanță. Iubiri, întâlniri ce par întâmplătoare, plimbări lungi și contacte cu natura, acte de curaj în situații critice, gesturi dezinteresate, gânduri care mișcă munți, toate stau comprimate în cuvinte fermecat aranjate, la oamenii care mai știu să fie oameni.

Când își strânge suficiente povești, omul adevărat realizează ceva măreț: cei de lângă el îl descoperă și vor să-l citească fără oprire. Îl deschid larg și se minunează de ce-i în el. Apoi, omul pur mai realizează încă ceva: că va fi nemuritor după ce toți ceilalți i-au citit poveștile. Copertele desfăcute îi devin aripi și e vremea propice pentru a prinde zborul dulce spre depărtări încă necunoscute, ieșind din sfera timpului.

Unitatea de măsură a vieții nu este anul, ci povestea.

A treia carte

Să-ți pui o dorință este povestea unui puști de 13 ani care stă în spital și, din pricina suferinței și a unei guguloaie din cap, plutește în planuri reale și imaginate. Boala lui îl face să aprecieze altfel viața. Se retrage într-o lume în care sus este un lac, jos universul plin de stele, ele fiind conectate de o cascadă de timp. În acel lac locuiește Maya, o țestoasă de 399 de ani care deține răspunsuri la toate întrebările, iar puștiul are, slavă cerului și vârstei, o droaie de întrebări. Maya îi răspunde blând la toate. 

Te invităm să pătrunzi adânc în magia romanului și te prevenim: se va lăsa cu emoții lungi.

A patra carte

Dr. Vasi Rădulescu este recunoscut pentru educația medicală și pentru proiectele sale pentru care a fost premiat de multe ori. Cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor este o colecție de informații excelent aranjate, ca un fundament pentru orice om care ar fi bine să cunoască suficient de multe date despre corp, simptome, prevenție, sănătate. Totul este explicat simplu, iar poveștile savuroase, unele amuzante, altele profunde, abundă în volum.

Este o carte care n-ar trebui să lipsească din nicio familie.

A cincea carte

O să te tragă curentu a fost scrisă oarecum natural, ca un antidot la miturile și pseudoștiința din medicină. E poate domeniul cu cel mai mult fake news, fenomen îngrijorător. Colecția cuprinde peste 100 de mituri demontate, cu umor, sarcasm și multă informație utilă.

Se recomandă consumul de 2-3 pastile pe zi, să țină mai mult timp.

A șasea carte

Despre inima ta este a doua carte din seria populară Medicina povestită. Dr. Vasi Rădulescu se concentrează aici pe inimă și povestea ei, cum funcționează, cum se poate tulbura, cum o menținem la parametri optimi. Puțini conștientizează că bolile cardiovasculare sunt principala cauză de deces, iar majoritatea lor este perfect preventibilă prin măsuri relativ simple.

Despre inima ta face și o interesantă punte cu Dragă inimă și Culorile uitării.

A șaptea carte

O altă poveste de iubire este un roman care te va ține cu sufletul la gură. Vasi este aici de o sinceritate cutremurătoare, iar scrierea lui naturală îți va da fiori. Povestea se întinde pe mai multe continente, inclusiv în Asia, pe tărâmul fericirii, Bhutan. Acolo, aproape de Himalaya, Vasi trăiește o iubire pe care e deplin conștient că nu o va mai trăi niciodată.

Cifre.

Poate tu nu le agreezi, dar noi credem că sunt relevante.

236.000

Atât de multe cărți scrise de Vasi Rădulescu au ajuns la cititori din toată lumea.

25.788

Reprezintă numărul de pachete cu 7 cărți vândute. Restul cărților au ajuns la cititori în alte combinații de pachete sau individual.

99.6%

Este rata de mulțumire a cititorilor, calcutată după o serie de parametri, printre care și retururile.

„Minunate cărți. Am râs, am plâns, am trăit odată cu autorul, am învățat o mulțime de lucruri.”

~ AndreeaMaria

„Povești, povești de iubire, povești de viață, povești minunate pe care le citești iar și iar.”

~ Diana Ion

„Mama le-a citit pe toate. Acum le-a luat bunica. E fascinată de ele. Am cumpărat mai multe pachete, pentru toate prietenele.”

~ ConstanțaMa

„Am citit O altă poveste de iubire pe nerăsuflate și sincer mi-aș dori să trăiesc și eu ceva similar. Uluitoare carte.”

~ SofiaMaxim

Pachetul special

Toate cele 7 cărți pot ajunge rapid la tine într-un pachet special care are, atenție, 65% reducere. Prețul lui este de doar 100 de lei. De ce atât de mic? Pentru că dorința autorului este ca aceste cărți pline de lucruri utile și principii de viață, de povești și confesiuni, de trăiri reale, să ajungă la cât mai mulți cititori, iar ei să rămână sănătoși, să devină un pic mai buni, mai empatici, mai aproape de lucrurile care contează cu adevărat.

Profită și comandă pachetul special.