Să-ți pui o dorință

Am scris această carte cu o greutate pe care n-o pot explica. Pe undeva, simțeam că am nevoie de doar câteva luni pentru a aranja întreaga poveste, dar în realitate mi-a luat mai mult, pentru că n-am mai reușit să intru în starea potrivită decât de puține ori, asta generându-mi un sentiment crunt de neputință. Slavă cerului (sau lacului) că totul s-a înfăptuit, până la urmă. Sper ca povestea să nu creeze reticență – nu avem nevoie de așa ceva în acest domeniu care este apăsător, dar are loc destul de speranță și optimism. Totodată, a fost o mare provocare pentru mine, pentru că am ieșit de sub confortul colaborării cu o editură și am fondat un proiect aparte, Readers Do Good, prin care vreau să investesc, cu ajutorul cărților, în tot felul de cauze din societate, construind povești frumoase. Iar umărul, chiar dacă extrem de mic, pus la #noifacemunspital și Dăruiește Viață înseamnă bucurie și recunoștință uriașe pentru mine.

Să-ți pui o dorință este un roman de mică întindere, pentru că personajul principal este mic și nu am simțit nevoia să mă lungesc inutil. Asta nu răpește frumusețea și bucuria poveștii în niciun fel, crede-mă pe cuvânt.

Mi-ar plăcea să cred că toți cei care vor citi această carte vor rămâne cu cel puțin un nod în gât, apoi se vor scutura și vor decide să fie mai buni, cu ei și cu ceilalți.

Vă reamintesc că absolut toate încasările obținute vor merge la asociația Dăruiește Viață și la fenomenul #noifacemunspital, adică spitalul nou de oncologie pediatrică, ridicat exclusiv din donațiile oamenilor și companiilor.

Vasi Rădulescu, fondator Readers Do Good și autor Să-ți pui o dorință

Poți cumpăra cărțile mele:

1 thoughts on “Să-ți pui o dorință

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *