Dragă suflet & Dieta Perfectă

Doi ani de muncă. De căutat prin jurnale vechi de peste 10 ani. De adunat cele mai relevante date din domeniul nutriției, care ne interesează pe toți. Așa au ieșit cărțile Dragă suflet – Jurnalul unui medic tânăr și Dieta perfectă.

Dragă suflet – Jurnalul unui medic tânăr te va face bucăți. Ca insider în sistemul medical românesc, dr. Vasi Rădulescu face niște dezvăluiri cutremurătoare. Vei vedea cazuri care te vor oripila prin greșelile făcute. Vei vedea corupția așa cum nu a descris-o nimeni. Vei vedea și empatia și umanitatea. Vei vedea cum un suflet plin de optimism și speranță e făcut bucăți.

Dieta perfectă e must have în casa oricui. Suntem bombardați cu diete halucinante, sfaturi uluitoare, mituri, leacuri-miraculoase. Avem nevoie de informație clară, simplu explicată. Această carte continuă educația pentru sănătate și explorează domeniul fascinant al nutriției.

Peste 15.000 de exemplare din Dieta Perfectă vândute în primele două luni.

Cartea e înapoi în stoc!

Descoperă un ghid amplu de alimentație corectă, care te ajuta să slăbești sănătos, să te menții în limite normale, să ai energie pentru toată ziua, să crești durata de viață și să te ții departe de majoritatea bolilor principale!

În carte găsești exemple de diete, alimente, combinații, totul bazat pe studii științifice, pe date ample certificate. Autorul a analizat cu atenție literatura de specialitate, a folosit pregătirea sa de medic, a procesat studii recente și a organizat informația cât mai simplu cu putință.

Cartea aceasta e plină de informații care contribuie la o educație veritabilă. Avem nevoie de informație corectă, nu de sfaturi din partea unor persoane fără pregătire. Aceste sfaturi pot face mult rău!

Oamenii caută cu disperare informații despre diete care să funcționeze cât mai repede cu putință, asigurând rezultate pe termen lung. Cad însă frecvent în niște capcane. Există oare o dietă perfectă, care să ne asigure sănătate deplină și, să zicem, garanția unei vieți de peste 100 de ani?

În această lucrare dedicată publicului larg, autorul recurge la pregătirea sa și la numeroase studii pentru a prezenta cât mai limpede domeniul nutriției corecte. Există capitole despre funcționarea sistemului digestiv, microflora intestinală, cele mai cunoscute diete actuale, miturile din alimentație, fasting intermitent, cele mai bune sfaturi pentru o alimentație corectă, combaterea îmbătrânirii, suplimente, exemple de mese și multe altele, toate expuse într-un stil simplu, pe înțelesul tuturor.

Cartea are 276 pagini, format 20 x 13 cm.

Pachet Dieta Perfectă + Jurnalul unui medic
Acum cu 27% reducere Campanie Transport Gratuit!
-32%
Hot
(27) 40,00 lei
-32%
Biografie
(16) 40,00 lei

Ai acum posibilitatea de a lua cărțile noi și în variante de pachete, cu reduceri mari!

Iată ce spun cititorii despre Dieta Perfectă:

De câțiva ani de zile urmăresc aproape toate studiile ce țin de aplicarea unui stil de viață sănătos, iar în ciuda așteptărilor generale sunt foarte multe date contradictorii ori chiar date manipulate de anumite interese. Tocmai din acest motiv consider această carte una foarte bine scrisă, echilibrată și cu sfaturi foarte bine alese. Sunt lucruri de bun simț, lucruri concrete bazate pe date reale. Recomand cu drag! – Alexandru Mușat

Îmi place foarte mult această carte. Este de un real ajutor, frumos structurata și cât de poate de reală! Mulțumesc dr. Vasi Rădulescu! – Ioana Motoc

Este o carte foarte bună, am văzut tot felul de idei de rețete pentru o dietă bună. – Mihaela

 

Iată ce spun cititorii despre Dragă suflet:

O carte captivantă, cu multe emoții și stări. O recomand cu drag! – Diana Bica

Jurnalul unui medic tânăr este o carte care îmi umple sufletul şi îmi ridică nivelul de energie interioară. Felicitări pentru tot efortul depus pentru a ajuta pe cei din jur! În scurt timp voi termina de citit toate cărţile primite. – Pohoață Lucreția

O carte scrisă de Dr. Vasi Rădulescu este o sărbătoare! Inima generoasă a autorului ei pulsează în fiecare dintre pagini, dând viață unor volume cu totul speciale! Am primit și această bijuterie pentru suflet și abia aștept să mă las cuprinsă de starea de bine ce răzbate din cuvântul scris, magistral! – Pîrvu Iuliana-Camelia

 

Ambele cărți au tirajele aproape epuizate.

Nu ne-am așteptat la un interes atât de mare. Am început precomenzile din februarie, prioritate având cei care au plătit cu cardul. Cărțile au ajuns pe 8 martie de la tipar și primele tiraje sunt aproape epuizate după ce am livrat în ordine comenzile. Următoarele tiraje s-au dus la fel de repede.

Dragă suflet are 304 pagini, iar Dieta perfectă are 276 pagini. Formatul este 13 x 20 cm. Hârtie premium, coperte cu lac selectiv, clapete.

Ai acum Transport gratuit la oricare dintre cele două cărți noi. Salvezi cei 13.99 lei pentru livrare!

-32%
Hot
(27) 40,00 lei
-32%
Biografie
(16) 40,00 lei