Meriți o viață grozavă. Și ești foarte aproape de ea. Nu realizezi ce potențial ai cu adevărat și nici cât de mult contează obiceiurile tale pentru a fi în formă maximă, a avea energie, a putea face multe lucruri utile pentru tine și pentru cei din jur.

Mâncarea ne definește viața. Suntem ceea ce mâncăm până la urmă. Dacă ajungem să avem mai multe kilograme în plus și să continuăm să mâncăm defectuos, aceste lucruri ne vor afecta toate registrele vieții.

Îți propunem un ghid complet de nutriție corectă, de slăbit sănătos, de viață grozavă. Cartea Dieta perfectă e chiar perfectă pentru transformarea ta. Citită de peste 100.000 de persoane, cartea asta e ca o biblie de alimentație, gândită și scrisă de un medic specialist.

CADOU: Comandă Dieta Perfectă și primești cadou cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor, bestseller cu peste 500.000 de cititori!

BONUS: Comandă și beneficiezi, pentru un timp limitat, de TRANSPORT GRATUIT la tine acasă sau la EasyBox-ul preferat!

Promo: Cartea DIETA PERFECTĂ vine cu cadou bestseller Medicina povestită, dar și cu Transport Gratuit! Iar mai jos ai recomandări de pachete cu această carte.


Dieta perfectă + CADOU
OFERTĂ LIMITATĂ

Cartea Dieta Perfectă + CADOU bestseller Medicina povestită – 117 lei doar 39 lei!

TRANSPORT GRATUIT!


De cativa ani de zile urmaresc aproape toate studiile ce tin de aplicarea unui stil de viata sanatos, iar in ciuda asteptarilor generale sunt foarte multe date contradictorii ori chiar date manipulate de anumite interese. Tocmai din acest motiv consider aceasta carte una foarte bine scrisa, echilibrata si cu sfaturi foarte bine alese. Sunt lucruri de bun simt, lucruri concrete bazate pe date reale. Recomand cu drag!

– Alexandru Mușat

Pachetele vin cu mai multe cărți, reducere mai mare și transport gratuit.

Pachet Dieta Perfectă, 3 cărți
CEL MAI DORIT

Pachet Dieta Perfectă, 3 cărți – 177 lei doar 69 lei

TRANSPORT GRATUIT!


În pachetul de 4 cărți ai Dieta perfectă, Medicina povestită pe înțelesul tuturor, Fasting regula 6/18, precum și ghidul Cum să ai o zi aproape perfectă.

Pachet Dieta Perfectă extra, 4 cărți
BEST VALUE

Pachet DIETA Perfectă extra, 4 cărți – 216 lei doar 79 lei

TRANSPORT GRATUIT!


Vasi Rădulescu este medic specialist internist. Pregătirea și-a făcut-o în secții de terapie intensivă cardiologică, de unde, chiar dacă pare un mediu total nepotrivit, a cules o mulțime de povești frumoase. Vasi face educație pentru sănătate de aproape 10 ani, cu postări pe social media, articole, cărți. În anul 2018 a fost declarat cel mai bun medic comunicator în online. Are două prezentări TEDx, iubește plimbările, cărțile, toamna. Prin proiectul nou, motivasion.ro, își dorește să inspire și motiveze cât mai mulți oameni să trăiască o viață grozavă.