Pentru a plasa o comandă, este suficient să adăugați produsele dorite în coș, apoi să parcurgeți pașii necesari finalizării comenzii.

Vă recomandăm să optați pentru plata cu cardul, întrucât folosim tehnologii de securitate (SSL, Sucuri) și lucrăm cu Netopia MobilPay, unul dintre cei mai cunoscuți operatori de plăți online. În plină pandemie fiind, plata cu cardul reprezintă și o măsură de igienă, recomandată fiind evitarea manevrării bancnotelor.

Completați cu atenție datele personale și adresa de facturare/livrare. Folosim automat aceste date pentru a trimite cât mai rapid comanda. Numărul de telefon este util pentru curier. Veți primi SMS de la firma de curierat cu statusul fiecărei expediții.

Dacă întâmpinați probleme cu o comandă prin calea normală, online, e bine să știți că puteți plasa orice comandă și telefonic, la 0771 071 733, de luni până vineri, între 10:00 și 18:00. Unul dintre angajații noștri vă va cere datele necesare și va plasa comanda pentru dumneavoastră.

Puteți, de asemenea, să comandați și prin Live Chat, accesând modulul integrat în website.

Aveți opțiunea de o plasa o comandă și prin email; vă rugăm să ne trimiteți toate informații necesare – nume, prenume, telefon, email, adresă, precum și produsele dorite.