Pachete speciale cu toate cele 6 cărți, cadouri, transport gratuit

Alte pachete de 2 sau 3 cărți, cu reducere 50%

Cărțile au acum și ele 50% reducere

Nou! Cană prescripție cafea și multe alte modele

nou - poze magnetice

Lichidare stoc la zeci de produse

 

#staiîncasă

Stai în casă, evadează în locuri minunate citind, construiește-ți educația medicală atât de necesară.

Să sperăm că totul va fi bine și vom trece mai repede peste această perioadă.

Pentru că mai primesc mesaje despre curieri și colete, zic să ofer aici un răspuns, mai ales că noi la Readers Do Good trimitem cărți, acum la prețuri mici de tot, să fie pentru toată lumea.

Ideea e așa: de la noi, cărțile sunt ambalate de cineva care poartă oricum mască și mănuși. Ele nu vin în contact cu alte persoane sau suprafețe. Curierii preiau coletele seara și le livrează de a doua zi.

Când ajunge la voi, evitați contactul direct cu curierul. Plătiți cel mai bine cu cardul direct din timpul comenzii, la noi pe site, ca să nu umblați cu banii murdari. Tăiați coletul, scoateți cărțile, bucurați-vă de ele. Pentru extrasiguranță, dacă doriți, puteți lăsa coletul câteva zile undeva, iar apoi luați cărțile (datele sunt incerte, nu se știe foarte clar cât stă virusul pe suprafețe, oricum noi controlăm tot ce ține de noi).

Extramăsuri: nu duceți degetul la gură ca să-l umeziți pentru a da paginile -> nu e recomandat nici în lipsa pandemiei. Nu duceți degetele pe ochi, nas, gură oricum. Spălați-vă des pe mâini.

Ne vom baza în perioada următoare pe curieri, pentru mâncare și alte produse. Dacă se iau măsuri suplimentare de siguranță și nu vom mai avea voie să ieșim din casă, aprovizionarea cu diverse lucruri tot curierii o vor face. Zic să-i prețuim.

Cam atât. Stați în casă, fiți cuminți, citiți, aveți grijă de voi și de ceilalți.

Dr. Vasi Rădulescu