SĂNĂTATE MINTALĂ

3 cărți doar 72.9 lei

SĂ FII BINE.
TU CU TINE.

pachet fascinatia creierului

Cărți care te învață cum să îți ocrotești psihicul

Cred că cel mai important în viață e să ajungi să fii bine cu tine. Când reușești asta, vei trăi în armonie și-n interior, și-n exterior, cu tot ce presupune asta. Vei împleti uimirea, candoarea, generozitatea, iubirea, empatia, iar supraviețuirea nu mai e atunci misiunea haotică a vieții, pentru că ea nu se va mai rezuma la un disperat act de supraviețuire, ci unul de înflorire umană. Cred că atingerea armoniei va conta enorm și-n ecuația menținerii sănătății, inclusiv a ținerii la distanță a uitării patologice. Pentru mulți pare aproape imposibil de răzbit, dar lucrurile se așază. Sensul vine, atributele se dezvelesc, liniștea coboară ușor, iubirea apare și ea (de multe ori când nici nu te aștepți), disperarea se stinge. Cu cât lucrurile principale sunt controlate mai bine, cu atât șansa la fericire crește. Dar fericirea nu se vânează, ci vine când înveți să ai grijă de tine, să te iubești, să te accepți, să faci un pic de bine în jurul tău, să aranjezi binele prin tine. Vei avea parte de momente ce par suspendate deasupra rațiunii. Vei construi lumi care vor continua să existe doar în mintea ta. Și ele nu se traduc în nebunie, ci în magia vieții.

Să ajungi în armonie cu tine. Aici e cheia.

Cartea asta e pentru tine dacă:

  • vrei să te înțelegi
  • vrei să faci pace cu traumele tale
  • vrei să cunoști lucruri importante despre psihic
  • vrei să te păzești de depresii
  • vrei să te păzești de anxietate
  • vrei să înțelegi mai bine viața
  • vrei să știi cum să ai grijă de tine
  • vrei să vezi viața altfel
  • vrei povești adevărate

LIMITAT - pachet 2 cărți + 1 CADOU

Doar 72.9 lei final în loc de 177 lei! - TRANSPORT GRATUIT

CADOU - cartea O altă poveste de iubire

pachet fascinatia creierului

177 lei 72.9 lei

Când traumele se prind de tine…
Scriam cândva despre prezent - el e copilul trecutului, în sensul că în clipa curentă ești ceea ce ai trăit în trecut. Ai traume acolo? Imaginează-ți că ai vrea să zbori și de picioare ai legate mai multe lanțuri grele. Nu vei putea să te desprinzi.
Trecutul tău te definește. Experiențele negative ți-au impresionat creierul și s-au ancorat adânc în el. Mintea ta se teme încă de acele experiențe. Gândește-te că prioritatea ta absolută e supraviețuirea, iar tot ce te-a marcat e văzut ca un pericol. Chiar dacă acele întâmplări au avut loc în copilărie, în adolescență, cu zece sau mai puțini ani în urmă, ele au fost suficient de puternice pentru a-ți altera mediul creierului și a-i schimba anumite comportamente. Afectarea e mai amplă decât crezi.
Bun, dar ce faci mai departe? Chiar nu ai nicio soluție? Ba da. Ai putea să refaci acele trasee și, la fiecare episod negativ, să construiești mental unul pozitiv pe care să-l lipești de cel negativ. Ai putea să discuți deschis cu persoanele care te-au afectat în trecut. Ai putea să apelezi la psihologi sau psihiatri care știu exact cum să procedeze. Ai mai putea să îți pui ordine deplină în prezent și să fii suficient de activ pentru a te rupe un pic de trecut. Ai mai putea să disimulezi (cu toții facem asta).
Însă nu subestima niciodată trecutul tău. Îl știi cel mai bine. Știi ce traume ai acolo și cât contează ele pentru cum te porți acum. Mai ai responsabilitatea să nu le cauzezi altora traume. E o mare reușită să realizezi asta.

Dr. Vasi Rădulescu

Medic specialist internist. Expert în educația pentru sănătate. Expert în nutriție. Autor cu peste 1.5 milioane de cărți vândute. Declarat cel mai bun medic comunicator în online în anul 2019. 

UPGRADE - primești mai mult!

Acele din cele 2 pachete UPGRADE și primești 2 CADOURI, o carte și acces la webinarul VIAȚA BUNĂ (data 9 februarie, vei primi detalii ulterior pe email)

Pachet Fascinația Creierului, 3 cărți + 2 CADOURI

236 lei 99 lei

Pachet Fascinația Creierului, 4 cărți + 2 CADOURI

288 lei 124.9 lei

Ce zic cititorii:

© Readers Do Good / Heart Media