Cartea femeii sănătoase: 100 de sfaturi care îți pot salva viața

Transport gratuit!59 lei 45 lei


Cartea femeii sănătoase conține 100 de sfaturi care îți pot salva viața și explicații clare pentru domenii precum: aparatul reproductiv, sarcina, fertilitatea, bolile autoimune, sănătatea psihică, diete echilibrate, boli de oase și articulații, inimă, totul explicat limpede, pe înțelesul tuturor.

AZI ai TRANSPORT GRATUIT la orice comandă de minimum 45 lei. Inclusiv la Cartea femeii sănătoase! Îți recomandăm totuși pachetele foarte avantajoase, cu cărți care au ajutat sute de mii de oameni.

Pachet Cartea femeii sănătoase + Medicina povestită

Cartea femeii sănătoase + Medicina povestită – 114 lei 59 lei


Știai că? Dr. Vasi Rădulescu a scris Cartea femeii sănătoase după o călătorie în Bhutan, regat care pune mare accent pe fericire și pe sănătatea femeii. Aproape au eradicat cancerul de col uterin, unde din păcate România este pe primul loc în Europa…

Pachet Cartea femeii sănătoase + Fasting regula 6/18

Cartea femeii sănătoase + Fasting regula 6/18 – 118 lei 69 lei


Pachetul Cartea femeii sănătoase + Fasting regula 6/18 îți face fundamentul pentru o nutriție corectă și un slăbit eficient și sănătos, dar te introduce și-n lumea captivantă a fastingului. Această schemă de mâncat stimulează longevitatea, întărește imunitatea, promovează slăbitul accelerat, îmbunătățește funcțiile creierului!

Pachet Femeie Sănătoasă, 3 cărți

Pachet Femeie Sănătoasă, 3 cărți – 177 lei 89 lei


Pachetul Femeia Sănătoasă are peste 25.000 de vânzări. Cele 3 cărți sintetizează informații fundamentale, sfaturi și recomandări pentru a te ajuta în transformarea ta!

Pachet Medicina Povestită, 3 cărți

Pachet Medicina povestită, 3 cărți – 165 lei 79 lei


Pachetul Medicina povestită este un upgrade absolut necesar pentru o educație medicală eficientă.

Pachet Femeie Sănătoasă extra, 4 cărți

Pachet Femeie Sănătoasă extra, 4 cărți – 228 lei 99 lei


Pachetul cu 4 cărți reprezintă alegerea principală pentru orice femeie care dorește să ducă o viață sănătoasă. Pachetul beneficiază și de transport gratuit.

Pachet Viață sănătoasă, 6 cărți

Pachet Viață Sănătoasă, 6 cărți – 338 lei 139 lei


Pachetul cu 6 cărți reprezintă alegerea principală pentru oricine dorește să ducă o viață sănătoasă. E cineva care nu vrea asta? Pachetul beneficiază și de transport gratuit.

Vasi Rădulescu este medic specialist internist. Pregătirea și-a făcut-o în secții de terapie intensivă cardiologică, de unde, chiar dacă pare un mediu total nepotrivit, a cules o mulțime de povești frumoase. Vasi face educație pentru sănătate de aproape 10 ani, cu postări pe social media, articole, cărți. În anul 2018 a fost declarat cel mai bun medic comunicator în online. Are două prezentări TEDx, iubește plimbările, cărțile, toamna. Prin proiectul nou, motivasion.ro, își dorește să inspire și motiveze cât mai mulți oameni să trăiască o viață grozavă.