Donează sânge!

Infographic of healthcare concept with blood bag and drop icon over blue background, colorful design. vector illustration

În această perioadă e mare nevoie de sânge, iar numărul donatorilor s-a prăbușit. Mergi și donează, iar noi îți oferim cadou cartea Medicina povestită pe înțelesul tuturor.

Tot ce trebuie să faci este să mergi la un centru de recoltare, să donezi în siguranță, apoi să ne trimiți o poză cu carnetul de donator la vasi@readersdogood.ro Preluăm noi de aici, iar tu te bucuri de o carte plină de informații utile. Cartea ajunge la tine rapid, prin curier. Absolut toate costurile sunt suportate de noi. Inițiativa este desfășurată cu sprijinul Orange România, în contextul Fiecare gest contează, campania acestora de intervenție în sprijinul comunității din România în contextul pandemiei și parte din platforma de responsabilitate socială Pentru Mâine.

Te rugăm mult să nu mergi să donezi dacă ai simptome respiratorii (tuse, febră, dar adăugăm și oboseală, dureri musculare), dacă ai patologii severe sau alte afecțiuni cunoscute ce contraindică donarea.

Fii bun, fii implicat, fă tot posibilul să ajuți!

Dr. Vasi Rădulescu

*avem 500 de cărți pentru această campanie; o ținem până la epuizarea stocului.

Parteneri în această campanie: