*un minut îți va lua să parcurgi tot*

hai să începem. îți va prinde foarte bine ce am scris. vei vedea.
în urmă cu mulți ani, unii oameni mi-au zis că nu voi reuși să devin medic. că e prea greu. prea mult de învățat. știi ce? am ajuns medic.
apoi am visat să scriu o carte. printre gărzi, consulturi dificile, lupta cu moartea, am scris.
iar și iar. iar și iar. am scris cu emoție, așa cum știu eu. când credeam că e gata cartea, habar nu aveam cum să procedez. am trimis fragmente la mai multe edituri. am fost refuzat de nouă edituri. eram un nimeni.
puteam să mă dau bătut. dar am perseverat.
am început să scriu pe Facebook. am devenit cunoscut. toate ziarele îmi preluau textele. am apărut la majoritatea posturilor tv.
când nu mai eram un no name, hop, am primit ofertă să public cartea. cum e viața asta, mi-am zis.
„dragă inimă” a fost citită de peste 200.000 de oameni. surpriză. mi-au scris editurile mari. cele care m-au refuzat. asta e. dragă inimă e un fel de new amsterdam – descrie cu empatie o lume în care medicii sunt apropiați de oameni și fac totul, dar totul, pentru pacienții lor.
am continuat să scriu. acum un an am vrut să fac un proiect, un fel de editură, să public cărțile mele acolo. și cu o parte din bani să fac bine în societate. unii mi-au zis nici să nu mă gândesc. e prea greu. voi trece pe xanax.
am fondat readers do good. peste 50.000 de comenzi într-un an și puțin. peste 400.000 de cărți. am donat mii de cărți, zeci de mii de euro. și mai urmează. a fost greu. dar n-am luat niciun xanax.
mi-am pus viața în cuvinte, pe hârtie. am scris tăios. sincer. direct. șapte cărți. zece, dacă le punem și pe cele pentru copii.
mi-am dorit să fac cumva ca aceste cărți să ajungă la cât mai mulți oameni. să vadă că eu am trecut peste orice. inclusiv peste depresii. peste moarte. peste hopurile celorlalți.
și tu poți. poți orice. nu renunța. orice ar fi.
eu merg pe drumul meu. făcut de mine. îl construiesc pe măsură ce pășesc. greșesc, dar măcar învăț. nu renunț. împletesc medicina cu scrisul. sunt mai puternic ca niciodată.
și am recunoștință pentru viață. pentru tot ce am făcut. pentru lupte. pentru fericire. chiar și pentru depresie, că am învățat atâtea din ea. să ai și tu recunoștință. să nu uiți asta.
capul sus. sper că ai învățat ceva util de aici.

mai departe, e decizia ta dacă vrei să înveți mai mult. să-ți trăiești altfel viața. poți să-mi citești cărțile. sau nu. eu ți le ofer pe cele șapte cu reducere de la aproape 500 de lei la doar 100. și-ți pun și 4 cadouri în cutie, o cană cu recunoștință, că am vorbit despre asta, dar și 3 artprinturi minunate. doar valoarea cadourilor e peste 100 de lei. știu, pare incredibil, dar îmi asum acest preț ca să ating cât mai mulți oameni cu tot ce am scris.
a, să nu uit. tot eu suport și transportul. prețul de 100 de lei e final.

eu cred că nu vei regreta nimic. și vei privi viața altfel după aceste cărți.

Comandă pachetul de 7 cărți + 4 cadouri