Pachet de Sănătate cutie

Introducem… Pachetul de Sănătate, o nouă cale de a duce, cât mai prietenos față de mediu și cititori, cărți pline de sănătate în toate familiile din România. Campania este concepută special de dr. Vasi Rădulescu, expert în educația medicală, iar pachetul are un preț gândit pentru a fi atractiv pentru oricine.

Pachet de Sănătate plic

Pachetul de Sănătate conține 5 cărți esențiale, dar și 1 cadou. Așadar primești în total 6 cărți care te vor ajuta să-ți transformi viața, să vezi altfel sănătatea, să te păstrezi în normoponderalitate, să faci o veritabilă prevenție a bolilor, să economisești sume uriașe pe care le-ai pierde pe tratamente chinuitoare și vizite cumplite în spital.


Pachet de Sănătate cutie

În pachet găsești 5 cărți de bază, dar și una cadou. Plus alte câteva surprize. 

Medicina povestită pe înțelesul tuturor are peste 500.000 de cititori în toată țara și este o carte iubită pentru felul în care lucruri esențiale despre sănătate sunt explicate cu empatie, căldură, povești. Sunt 288 de pagini pline de informație captivantă. Nici nu vei simți cum trece timpul citind și învățând.

Medicina povestită: despre inima ta se concentrează pe inimă și aparatul cardiovascular. Ne întâlnim des cu termeni precum hipertensiune, infarct, depuneri de colesterol pe vasele de sânge, însă e nevoie să înțelegem mai bine totul pentru a ne feri de cauza principală de deces peste tot în lume: cea cardiovasculară. Inima ta merită toată atenția!

Medicina povestită: mituri despre sănătate e plină de pastile scurte cu mituri care mai de care mai ciudate. Ele sunt demontate cu eleganță și umor, dar și cu informații prețioase, pentru că e important să și învățăm, nu doar să râdem (bine, admitem că râsul e o terapie excelentă!).

Dieta perfectă vine cu 304 pagini de sfaturi, recomandări, explicații fascinante, motivații, reguli, toate menite să te ajute să ajungi la normoponderalitate și să rămâi acolo (studiile ne arată că kilogramele în plus dau risc pentru majoritatea bolilor cronice). Când te uiți în oglindă și ești mulțumit/ă de felul în care arăți, ai una dintre cele mai mari satisfacții posibile.

Fasting regula 6/18 e o schemă inovatoare care depășește aria slăbitului comod (da, e printre cele mai ușoare scheme de slăbit), dând efecte spectaculoase pe longevitate (trăim mai mult și mai bine), dispoziție, energie, funcția creierului (crește acuitatea mentală, îmbunătățește memoria). Cartea e plină de informații interesante, explicații, cazuri, ca să înțelegi cât mai bine ce e fastingul și cum să-l ții.

CADOU: Cartea femeii sănătoase e un ghid pentru femeia care vrea să fie excelent informată, să aibă recomandări clare pentru ce trebuie să facă, când să se verifice, ce să recunoască în simptome, cum să acționeze pentru a se menține în sănătate, dispoziție, echilibru.

Recomandare: ești bărbat și vrei să iei pachetul, dar Cartea femeii sănătoase pare din start că nu-ți va folosi? Îți propunem să o oferi cadou mamei tale, bunicii, unei surori, soției, iubitei, fiicei, unei prietene. Credem că va fi unul dintre cele mai utile cadouri pe care le poți face!


Pachet de Sănătate plicuri

În pachet vei găsi multă atenție din partea autorului. Sperăm să te bucure cărțile, cadourile, grija, informațiile, poveștile. Meriți să ai o viață grozavă. Și, cu sfaturile potrivite din cărți, cu multă ambiție și motivație, vei reuși orice.

protejam planeta

Protejăm planeta. Folosim la ambalare doar materiale biodegradabile, prietenoase cu mediul. Cărțile sunt făcute din hârtie premium, din surse controlate, respectând pădurea (copacii sunt tăiați pe criterii bine stabilite, plantându-se alții în cicluri naturale de reînnoire), iar cleiul de broșare este eco. Ne dorim să nu contribuim în plus la poluare. Îți recomandăm să lași cutia de ambalare în containerul cu reciclabile.

Pachet de Sănătate plic

Pachetul de Sănătate – 338 lei 100 lei


Vasi Rădulescu este medic specialist internist. Pregătirea și-a făcut-o în secții de terapie intensivă cardiologică, de unde, chiar dacă pare un mediu total nepotrivit, a cules o mulțime de povești frumoase. Vasi face educație pentru sănătate de aproape 10 ani, cu postări pe social media, articole, cărți. În anul 2018 a fost declarat cel mai bun medic comunicator în online. Are două prezentări TEDx, iubește plimbările, cărțile, toamna. Prin proiectul nou, motivasion.ro, își dorește să inspire și motiveze cât mai mulți oameni să trăiască o viață grozavă.